Om oss

Verksamhetsinriktning

Realisator Robotics säljer och utvecklar den multifunktionella sök- och supportroboten Fumo. Primär målgrupp är svensk räddningstjänst där Fumo bidrar till en bättre arbetsmiljö med säkrare och effektivare insatser. Tillämpningarna är ofta i besvärliga miljöer vilket ställer höga krav på produkten och ger Fumo dess kvalitetsstämpel. Strategin är att kvalitetsstämpeln ska vara till hjälp vid närmande till volymmarknader som bygg- och gruvindustri. Bolagets utvecklingsarbete bedrivs i nära samarbete med kund och vår produktionspartner Scanfil Åtvidaberg.

Bolagets strategi är att vara en duktig integratör av applikationer, vanligen tredjepartsprodukter, som ger funktionella lösningar för kundens behov. För att kunna erbjuda våra kunder applikationer vid den teknologiska framkanten eftersträvas samarbeten med leverantörer som tillhandahåller sådana lösningar t ex visionsystem, släcklavett, mm.

Bolaget samverkar även med universitet & högskolor och ett 20-tal studenter har genom åren utfört sina examensarbeten i samarbete med Realisator Robotics. Vidare ingår bolaget i för branschen adekvata nätverk t ex Robotdalen, Things, Winguard, m fl.

Vår styrelse

Kärnvärden

Thomas Eriksson, VD – AB Realisator Robotics
Bolaget samverkar med universitet och högskola, här i ett samarbete med studenter från KTH och MDH.